مشاوره حقوقی رایگان - اگر کارت ملی وارد لیست سیاه شده باشد ممنوع الخروج هستم

سلام وقت بخیر
کارت ملی بنده وارد لیست سیاه شده و فقط حساب های بانکی و خط های همراهم مسدود شده ولی چند وقت پیش درخواست گذرنامه داده بودم و گذرنامه ام به دستم رسید میخواستم بدونم امکانش هست که ممنوع الخروج باشم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با درخواست شاکی امکان ممنوع الخروجی شما صورت خواهد گرفت درغیر اینصورت خیر