مشاوره حقوقی رایگان - شکایت موجر از مستاجر

سلام. من 50 تومان پول پیش و ماهی 6 تومن اجاره دادم. 4 ماه پرداخت کردم و الباقی رو نتونستم بدهم و ملک رو تخلیه کردم. رفته شکایت کرده است. چی کار باید بکنم؟
پول پیش من هم نداده است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مالک میتواتد نسبت به اجور معوقه دادخواست مطالبه وجوه را بدهد ومتعی وجود نداردولیکن تخلیه ملک مشروط به استرداد ودیعه به شما حواهد بود که شما نیز باید متقابلا دادخواست الزام ایشان به استرداد مبلغ ودیعه را بدهید