مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح دروغین

با سلام
ما بر سر یک زمین کشاورزی ارثی با عموی خود اختلاف داریم که همراه خانواده جمعا 12 نفر به سر زمین رفته اما ایشان راضی به تقسیم نشدن. بعد از چند وقت متوجه شدیم ایشان و همسرشان از 3 نفر از اعضای خانواده شکایت کردن به اتهام ضرب و جرح عمدی و ممانعت از حق و ما در شعبه دادیاری حاضر شدیم و اظهارات خود را مبنی بر عدم درگیری و اختلاف ارثی با ایشان و همچنین اختلاف ملکی دیگر را نوشتیم امروز ابلاغیه آمده که بخاطر ضرب و جرح عمدی قرار جلب به دادرسی و بخاطر ممانعت از حق منع تعقیب صادر شده است با توجه به اینکه هیچ درگیری توسط ما انجام نشده و همسر ایشان اصلا در سر زمین نبودن و بجز خانوده و ایشان فرد دیگری نبوده ما باید چیکار کنیم؟ آیا میتونیم با استشهادیه توسط اعضا خانواده مبنی بر عدم درگیری و عدم حضور بنویسیم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ضمن تدوین لایحه در دادگاه با ارایه مستندات از خود دفاع نمایید.