مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شناسه ملی ناجا

با سلام و احترام، این جانب سرهنگ بازنشسته ناجا به شماره پرسنلی .......... جهت تنظیم و ابلاغ اظهارنامه رسمی خطاب به فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، نیاز به شناسه ملی سازمان خدمتی سابق خود را دارم.
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام مجدد و احترام، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت اظهارنامه را مستلزم درج شناسه ملی دانسته و خود نیز از ارائه آن اظهار عجز می نمایند، ضمن این که اگر ناجا ارائه می داد یقینا برای چنین راهنمایی ارزشمند، مزاحم شما نمی شدم.
واقعا خسته نباشید

درخواست شناسه ملی ناجا شناسه ملی ناجا شناسه ملی ناجا