مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پاداش بازنشستگی برای مهریه مادر

با سلام.
از همسر دومم طلاق گرفته ام و در آستانه بازنشستگی هستم. تا کنون 25 سکه از 114 سکه مهریه را پرداخت کردم. ایشان پاداش خدمت من را بازداشت نموده با توجه به این که همسر اول من مرحوم شده و از او دو فرزند دارم. فرزندان من می‌توانند بابت 300 سکه مهریه مادرشان اقدام به بازداشت پاداش کنند و آیا اولویت پرداخت با همسر اول است؟
لطفا بفرمایید قانون چه تصمیمی میگیرد.

پاسخ ها :

توقیف پاداش بازنشستگی برای مهریه مادر مهریه مادر مهریه پاداش بازنشستگی