مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانکی محکوم علیه

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده مبلغی رو از یک موسسه اجرایی زیر مجموعه یکی از ارگان های نظامی طلبکار هستم و بعد از دو سال تونستم حکم بگیرم. حکم به مرحله اجرا رسیده و هیچ اقدامی برای پرداخت بدهی در مهلت مقرر انجام ندادند. اجرای احکام معرفی نامه به بانک داد تا مبلغ به نفع من برداشت بشود. به بانک مراجعه کردم با وجود دستور قضایی و این که حساب موجودی لازم رو داشت مسئول بانک گفت ما حق برداشت پول از حساب نیروهای مسلح رو نداریم و برای ما بخشنامه آمده ... به این راحتی میتونند از دستور دادگاه سرپیچی کنند؟
هیچ راهی برای احقاق حق باقی نمیماند؟ بعد از این صحبت به اجرای احکام مراجعه نکردم و حس میکنم قدرت آن ها از قوه قضاییه بیشتر هست و تلاش دو سه ساله من و هزینه های وکیل و رفت و آمد بقیه هزینه ها که کم هم نبود از جیب من رفت و کاملا ناامید شدم. راهی هست که بتونم به حقم برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای احکام و شعبه صادر کننده حکم موضوع را پیگیری کنید.