مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان

سلام، وقت بخیر.
ملک ما 4 واحد دارد که از پدر و بعد مادر به ارث رسیده است.
فقط من و یک برادر ساکن بودیم و دو خواهر دیگر اجاره دادند.
حدود 15 سال پیش با برادرم که هزینه های جاری ساختمان رو جمع و پرداخت میکرد بابت بعضی مسائل به مشکل خوردیم
از طریق شورا با رضایت دو مالک دیگر بنده مدیر شدم.
بعد مدتی برادرم واحد خودش رو فروخت رفت و تنها مالک ساکن فقط من بودم.
به ناچار طبق سنوات گذشته هزینه آب و گاز و برق مشاعی را جمع و پرداخت نمودم.
بعدها مشکلات ساختمان زیاد شد و هم زمان درگیری خانوادگی هم پیش آمد.
مالک واحد سوم یعنی خواهر بزرگ سر دنده لج افتاد و هر بار به بهانه ای همکاری نمیکرد

بنده به مدت تقریبا دوسال به خاطر مشکلات شخصی ملک و اجاره دادم و از ساختمان خارج شدم
در این مدت هم هر کاری مالک واحد چهارم و مستاجر واحد سوم خواستند کردند.
بدون اجازه ماشین داخل حیاط می اوردن و غیره

مدتی بعد مجدد به ساختمان برگشتم وباز دردسرهای ساختمان گردن من افتاد.

به علت ترکیدگی لوله برای پرداخت هزینه زیاد آب و نتیجه نگرفتن از تماس های تلفنی من و مالک دوم اظهارنامه قانونی فرستادیم و چون مالک سوم (خواهر بزرگ) و مالک واحد چهارم غریبه بود، همکاری نمیکردند.
هزینه های مربوط به مالک و مستاجر واحد سوم پرداخت نشده مانده بود و در اظهارنامه قید کردیم
چون من سرپرست خانواده هستم و ترکیدگی برای بار دوم بود اداره آب تخفیفی برای ما لحاظ نمیکرد.
بنده از طریق اداره سرپرستی سهم خودم رو کم کردم
اما خواهر بزرگ حاضر به پرداخت کامل سهم خودش نشد و گفت در تخفیف من هم شریک هستم به ناچار مالک واحد چهارم مابقی سهم ایشون رو پرداخت تا آب قطع نشود.
بعد مدتی با دیدن اختلافات خانوادگی ما خواهران مالک 4 هم ملک رو اجاره داد و به ملک دیگرش در جای دیگر نقل مکان کرد.
من ماندم و سه مستاجر و همچنان ساختمان مدیر ندارد.
مالکان هیچ هزینه ای برای تعمیرات نه میپردازند و نه همکاری میکنند که ما سهم بدهیم.
خواهرم میگوید واحد اول مدیر هست همه رو باید از جیب بپردازد. در صورتی که من بارها گفتم من مدیر نیستم فقط چون نمیخواهم بدون آب و گاز بمونم مجبورم این مبالغ رو جمع و پرداخت کنم.
بعضی از مشکلات رو من مرتفع کردم مثل نصب پل سیمانی بعد از دزدیدن پل آهنی
مالک سوم گفت چون شما ماشین می آوری به من مربوط نیست و باقی هم به همین ترتیب گفتن چون خودت فقط ساکنی خودت درست کن.

فقط در یک مورد ایزوگام چون خودشون طبقه بالا بودن بدون هماهنگی به صورت تکه ای تعمیرات کردند.
مدتی پیش به علت ریزش بنا ماشین من که داخل حیاط پارک بود آسیب دید و این بار بعلت ترس از خسارت جانی کارشناس گرفتیم و طبق اظهارات کارشناسی از دو مالک بالایی خواستیم که همکاری و کسب تکلیف کنند.
همسر واحد چهارم بعد از این اتفاق شدیدا پیگیر ساخت مجدد ساختمان شد. چون استدلالشون این بود که:
مشکلات ساختمان زیاد هست و نمیصرفه تعمیرات انجام بدهیم و بعد از پیگیری های زیاد باز مالک واحد سوم حاضر به همکاری برای ساخت و ساز هم نشد.
بالاجبار مجبور به نصب سازه ای در محل رفت آمد با هزینه شخصی خودم شدم تا در صورت سقوط سنگ کسی دچار حادثه نشود.

مالک سوم از شرایط حاکم سوء استفاده کرده و به دلیل مشکل شخصی با بنده میخواهد تمام مسئولیت ها رو گردن من بیندازد.
راهکار قانونی من چی هست؟
لطفا من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

1 قانون تملک آپارتمان را بخوان 2 بفروش برو 3 وکیل بگیر