مشاوره حقوقی رایگان - خاموش کردن پمپ آب توسط مدیر ساختمان

با سلام و خسته نباشید.
چون یکی از همسایه ها تعداد بالا هستند و مصرف آب آن ها بیشتر هست، مدیر ساختمان تصمیم گرفته از 11 شب پمپ آب رو خاموش کند که با این کار فشار آب طبقات بالا آن قدر کم میشود که کولر، پکیج ظرف شور و... از کار می افتد و مشکل فشار آب حتی در دستشویی داریم. آیا مدیریت حق انجام این کار رو دارد یا خیر؟ چون طبیعتا به همسایه های طبقات بالا آب نمیرسد و کلا قطع پمپ آب مصرف‌ رو پایین نمی آورد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه همه ساکنین چنین اجازه ای ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پمپ اب جز مشاعات بوده ومدیر ساختمان حق ممانعت از انتفاع واستفاده از انرا ندارد وعمل ایشان غیر قانونی است