مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت معنوی

با درود و احترام
اگر روی کتابی که چاپ شده است با اجازه پدید آورنده، لوگو و نام انجمنی که پدید آورنده نیز عضو میباشد آورده شود آیا انجمن میتواند ادعای مالکیت معنوی کتاب را نماید، آیا انجمن میتواند بدون اجاره چدید آورنده بر اساس کتاب موصوف نسبت به اجرا و برگزاری جایزه اقدام نماید؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه کتاب با هزینه و بنا به درخواست شخص حقوقی پدید آمده باشه حق مادی متعلق به شخص حقوقی ولی حق معنوی همچنان متعلق به نویسنده هست