مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر 18 ساله

سلام من 18 سال و 1 ماه دارم ولی هنوزم حق با دوستام تنهایی بیرون رفتن گشتنو ندارم حق خیلی کارا رو ندارم حتی حق تنها خرید کردنم ندارم چون دخترم باید بمیرم ؟ حق کار کردنم ندارم همش میگن نه نه دیگه دارم افسرده میشم هر چی دوستانه میگم قبول نمیکنن پدر من آدم بد دلیه طرز فکرش خیلی قدیمیه واقعا دیگه دارم به خودکشی فکر میکنم خسته شدم یعنی هیچ قانونی نیست که به دختر حق آزادی و استقلال بده دختر باید بمیره ؟!

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دقيق متوجه سوال شما نشدم
اما هيچ مردي اصولا و اغلب دلسوزتر براي دختر غير از پدر پيدا نخواهد شد
در صورت لزوم به وكيل دادگستري مراجعه و درخواست صحبت و توجيه موضوع نماييد