مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدلیل نگرفتن حق

باسلام من 4 سال پیش در شرکتی مشغول کار بودم و حقوقی که به من تو این دوسال پرداخت کردن خیلی کمتر از قانون کار بود و عیدی و... هم پرداخت نمیکردند در اخر موقع استعفا برگه ای به من دادن تا امضا کنم و مبلغ ناچیزی برای تسویه نوشته بودن و نوشته بودن که دیگر هیچ مبلغی به شما بدهکار نیستیم من هم امضا کردم ترسیدم این مبلغ هم از دستم برود بعد از همکارانم حال شنیدم که با شکایت کردن میتوانستم تمام و کمال حقم را بگیرم و کل اون مدت که شرکت بودم بیمه کرده بودند حال با گذشت 4 سال میتوانم از انها شکایت کنم و حقم را بگیرم؟

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام
حتی اگر چنین برگه‌ای امصا کرده باشید امکان طرح دعوی وجود دارد