مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودروی بدون مدارک

با سلام ما یه ماشین داشتیم به علت خلافی سنگین سال 95 توقیف کردن در حین رفت امد برای ترخیص مدارکمون گم شد همش از دم کارت سند قبض پارکینک گفتن نشدنیه بیخیال شدیم پارسال sms دان بیاید ترخیص کنید رفتیم ستاد ترخیص خیابان زنجان شمالی بعد کلی دوندگی باز هم ندادن در صورتی که خلافی هم از ما کاملا گرفتن بعلاوه پول بیمه مارو فرستادن پارکینگ قبض پارکینگ هم گرفتیم با مبلغ 500 هزار تومن خلاصه مارو 3 4 تومن تیغیدن هیچی که هیچی الان چند روز پیش از راهور زنگ زدن که چرا ترخیص نمیکنید گفتیم شما که نمیدین الکی فقط مارو الاف میکنید پول میگیرید ماشین هم نمیدید گفتن نه کی گفته نمیدن برید پلیس 10 بگیرید گفتیم مدارک مفقوده هیچی نداریم بازم گفت برید ترخیص کنید
حالا به نظرتون راهش چیه شدنیه ؟ ما باید چیکار کنیم ممنون

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

چنانچه اسناد به نام شماست با استعلام از پلیس 10 یا تقاضای سند المثنی از شرکت سایپا