مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

با سلام و عرض ادب.
ببخشید بنده پرستار رسمی هستم اما می‌خوام استعفا بدم. سوالم بنده اینه که آیا امکانش هست؟ شرایطش چطوره؟ و آیا دولت می‌تونه جلو این کار را بگیرد؟
ممنون و خسته نباشید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط استعفا شما بگونه ایی است که حق درخواست استعفا را داشته باشید دستگاه مربوطه موظف به پذیرش ان خواهد بود ودر صورت عدم پذیرش میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید