مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله معاوضه

باسلام خدمت شما بزرگواران من 2 بار دیگه سوالم را مطرح کردم ولی جواب ندادین پدر بنده در سال 76 یک خانه 100 متری را در مشهد با 2 تا زمین معاوضه کردن و 2میلیون 300 هزار تومان بابت سر بودن خانه پول گرفتن فروشنده ها 2 تا شریک بودن پدرم در سال 80 فوت کردن و ما در سال 80 به مسکن شهرسازی مشهد رفتیم گفتن زمین ملی است و معوض ندارد و در سال 86 بنا به دستور دادگاه مشهد به نفر دیگه ای بابت زمین ما 450 متر زمین معوض دادن در ضمن کسی که به این 2 شریک زمین را فروخته بود به کسی دیگه هم زودتر از اینها فروخته بود حالا ما موندیم دست خالی که چکار کنیم در ضمن کسی که زمین را به این 2 شریک فروخته است فوت کرده خواهشا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زمین ملی اعلام شده چون بعلت مستحقق اللغیر بودن زمین میتوانید بطلان معامله وعقد بیع را بخواهید بانضمام استرداد ثمن معامله وخسارت به نرخ روز