مشاوره حقوقی رایگان - عبور خط برق از زمین

سلام. زمین کشاورزی با سند تک برگ ثبتی دارم که در آن با رعایت حریم قانونی (22/5 ) از آکس جاده 2 سال است که درخت نخل انداخته ام.
حالا اداره برق قصد انتقال برق از حاشیه جاده به طول 700 متر را دارد که از حریم 22/5 متر جاده 10 متر فاصله گرفته ( از اکس جاده 32/5 متر فاصله گرفته و از بین نخل های من عبور میکند)
عملا دو ردیف از نخل های من یعنی حدود 140 اصله نخل در حریم این خط برق قرار گرفته و امکان بهره برداری از آن ها ساقط میشود .
آیا میتوانم از عبور خط برق جلوگیری کنم؟

ضمنا جاده بین شهرستان است و تابلوهایی که نصب شده
حریم قانونی آن را 22/5 متر از آکس جاده نوشته اند.

با کمال تشکر.

پاسخ ها :

علیرضا غلامحسینی

جناب آقای علیرضا غلامحسینی :

خیر ولی میتوانید بهای روز زمین رامطالبه کنید