مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد پنجره مشرف

سلام. ملکی در یک کوچه ی 2 متری داریم که از 30 سال قبل تا الان در آن درب ورودی و 2 پنجره داریم. همسایه ی ما نیز ساختمانی 25 ساله دارد که هیچ پنجره ای در این کوچه ندارد و جدیدا با تخریب دیوار خود در کوچه روبروی پنجره ی ما، پنجره نصب کرده است. آیا میتوانیم قانونا مانع نصب پنجره ایشان شویم؟

پاسخ ها :

علیرضا غلامحسینی

جناب آقای علیرضا غلامحسینی :

سلام طبق ضوابط شهرداری به شهرداری محل مراجعه کنید اگرغیر قانونی باشد شهرداری اقدامات لازم راانجام میدهد