مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام من 20 سالمه و خواهرم 10 سالشه
پدرم بارها و طی چند ساله داره به مادرم خیانت میکنه و ما همگی اینو میدونیم و بهمون اثبات شده چه راهی وجود داره که من و خواهرم و مامانم از خونه بریم و درخواست طلاق بدیم ؟ در این صورت پدرم میتونه شکایت کن که بچه های منو ازم دزدیده؟ ایا راه حلی براش هست؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. موضوع باید از طریق قانونی پیگیری شود. شما و خواهرتان از سن قانونی حضانت خارج هستید و شما تصمیم می گیرید که با مادر یا پدر خود زندگی نمایید. مادر شما بایستی دادخواست طلاق تقدیم نمایند و اگر قبل از حصوص نتیجه از منزل خارج شوید امکان ثبت دادخواست الزام به تمکین از ناحیه پدر وجود دارد.