مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سوابق خدمت

باسلام
احتراما به استحضار میرساند اینجانب کارمند بانک کشاورزی هسنتم 26سال سابقه خدمت دارم قبل از استخدام در بانک 3سال سابقه
پرداخت بیمه تامین اجتماعی (کار در بخش خصوصی) را دارم. الان هرچی نامه به بانک می نویسم و مدارک سابقه پرداخت بیمه خارج
از بانک (تاییدیه اخذ شده از تامین اجتماعی) را ارایه می نمایم بانک اصلا قبول نمی کند و می گوید سابقه بخش خصوصی برای بانک
که بخش دولتی است اصلا قابل قبول نیست و آن را رد می نماید.
خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید که چگونه سوابق بیمه ای خارج از بانک خود را جزء سابقه خدمتی خود محاسبه کنم
چون چیزی به اتمام بازنشستگی بنده نمانده است و می ترسم که 3سال سابقه خارج از بانک بنده سوخت شود.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

سلام
با طرح دعوی در دیوان‌عدالت اداری و‌ رای وحدت رویه در همین‌خصوص نسبت به احتساب پرداخت ‌‌بیمه و‌احتساب سنوات خدمتی اقدام‌نمایید.موید باشید