مشاوره حقوقی رایگان - خونه فساد و مصرف مواد و توزیع مواد مخدر

من چندسال پیش با خانومی آشنا شدم که مصرف کننده بود و ازش خواستم ترک کنه و منم کمکش میکنم و اگه سلامتیشو بدست بیاره منم حاضرم برای همیشه با هم زندگی کنیم و ترک کرد و درست و سالم زندگی میکرد و با هم یه محرمیت خوندیم و قرار شد بعد از یک سال پاکی ازدواج کنیم و منم تو این مدت هرکاری گفت و خواست براش انجام دادم ولی بعد از 9ماه پاکی یک جوان که ساقی شیشه هست چندروزی دنبال اون راه میوفته و یه دختری دیگه که همراهش هست پیاده میشه و اون کثافت پسره ازش میخواد کمکشون کنه تا اون دختر که باهاش هست ترک کنه و با این بهانه اونو به خونه خودش که خلاف میکرد می‌بره و نشون دادن شیشه و تعارف ودوباره اونو درگیر مصرف میکنه و هر شب اونجا دورهمی و تا جایی که بهش پیشنهاد دوستی و رابطه و الان بجایی رسیده که اون دختر شده برده اونو هرجور می‌تونه ازش استفاده می‌کنه و حتی خونه خود این دختر می‌ره و اونجا کارای خلاف و بسته بندی و حتی چندتا از دوستان دختره برای تست و گرفتن جنس اونجا میرن و من چندبار دیدمش که دوباره ترک کنه و از اون کثافت فاصله بگیره ولی ترس داره و میگه نمیشه و نمیتونم و هرچی اون بگه و بخواد مجبورم انجام بدم و حتی فیلم با هرجور بلایی که خواسته ازش گرفته و الان میخوام ببینم میشه از طریق خونه اون دختر که اون آشغال اونجارو مکان مصرف و مکان تهیه مواد شیشه و بسته بندی توضیح مواد کرده اقدامی انجام بدیم که اون اشغال ساقی شیشه که اینجوری اون دخترو زندگیشو و ابروشو با معتاد کردن اون و هرکاری دوست داره و دلش میخواد با اون میکنه که بعد از گرفتن شاید بلاهایی که اون اشغال سرش درآورده رو بگه و اون دختر به کمپ بفرستن که دوباره پاکی و سلامتیشو بدست بیاره و اون اشغال که به گفته همین دختر اون تا حالا غیراز اون هزار تا دختر دیگه رو با معتاد کردن هزارجور بلا سرشون درآورده و قانون جواب این آشغالا رو جوری بده که درس عبرتی بشه برای هر کثافتی که اینجوری زندگی و ابروی هزاران دختر و پسرجوان رو به بازی میگیرن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوالات کوتاه جواب کوتاه در صورت نیاز از مشاوره تلفنی سایت بهرمند صوید.