مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از طریق دفترخانه و اداره ثبت

سلام و عرض ادب و احترام حضور محترم اساتید خواستم بدانم معمولا چقدر زمان می‌برد تا اموال و حسابهای من از طریق اداره ثبت برای مهریه همسرم توقیف شود و آیا بدون اطلاع به من این کار انجام می‌شود یا قبل از انسداد به من اطلاع می دهند.
با تشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. ابلاغیه برای شما ازسال می شود. حدودا یک هفته اما زمان دقیق قابل پیش بینی نیست.