مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مسکن مهر معلولین

سلام
من سال 91مسکن مهر معلولین استان البرز ثبت نام کردم که قرار شد در سال 1400 واحدم را تحویل بگیرم که پس از چند ماه نامه تحویل قطعی واحدم را گرفتم و به شرکت ... مراجعه کردم ولی شرکت سازنده واحد را تحویل نمیده به مسکن مهر هشتگرد و عمران شهر جدید هم مراجعه کرده ام ولی کسی پاسخگو نیست که 120خانواده معلول چند ماه است که سرگردان مانده اند. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دوباره به شرکت عمران هشتگرد و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز مراجعه کن