مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سفته ضمانت وام در صورت انتقال مالکیت

واحد آپارتمانی دارای وام رو فروخته ام بابت ضمانت پرداخت اقساط وام توسط خریدار یک فقره سفته دریافت کرده ام ولی در متن قولنامه نوشته شده است «سفته تا زمان مالکیت خریدار موثر و مورد قبول است»
آیا در صورت فروش ملک توسط خریدار و انتقال مالکیت به شخص سوم ، و عدم پرداخت اقساط، سفته دریافتی قابل اجرا است ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نباید قبول میکردی آن جمله را در مبایعه نامه بنویسند.