مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به خدمت آموزش و پرورش در حین تحصیل

با سلام و خسته نیاشید
من از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب وزارت آموزش و پرورش شده ام و سال گذشته از دانشگاه فارغ التحصیل شده ام و تدریس در مدارس را شروع کرده ام.
همان گونه که اطلاع دارید هر دانشجو دانشگاه فرهنگیان قبل از هر مسئله ای باید تعهدنامه محضری درباره خدمت دو برابر دوران تحصیلی خود در اداره اموزش و پرورش را امضا کند و در این تعهدنامه قید شد که در صورت ادامه تحصیل در مقطع ارشد هم باید تعهد محضری جدیدی امضا نماید
سوال من این است که
1- اگر من در طول دوره 8 ساله تعهد به کار در اداره آموزش و پرورش به تحصیل در دانشگاه نپردازم و بعد از اتمام این دوره 8 ساله اقدام به ثبت نام در دانشگاه کنم آیا باید دوباره تعهد نامه محضری دیگری امضا نمایم؟
2- پس از اتمام این دوره 8 ساله آیا اداره اموزش و پرورش موظف به تحویل ریزنمرات و مدرک لیسانس من هست یا نه؟

ممنون از پاسخ گویی شما
موفق باشید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را کارشناسان مربوطه اموزشی بپرسید