مشاوره حقوقی رایگان - موتور

سلام خسته نباشید. من چندتا خودزنی روی دستم دارم حدودا برای 15سال پیش است، الان 33سالمه وم تاهل دارای دو فرزند هستم شغلم احتیاج به موتور داره رفتم چشم پزشکی ارجاع دادن کمیسیون ، بنظرتون برم کمیسیون چه جوابی میگیرم، ایا گواهینامه میتونم بگیرم یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ممنون
اگه چیزی پرسیدن بگید که ناشی از حادثه تصادف بوده. انشااله بدون مشکل گواهینامه میگیرید