مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت پس از تحویل ملک

سلام ما یکسال در یک خانه چهار طبقه ساکن بودیم که طبقه اول که ما در ان زندگی میکردیم برای یک خانم و طبقه های دیگر برای براداران ان خانم بود در کل سال به دلیل وجود یک سری از مشکلات با برادر این خانم به مشکل خوردیم و شکایت کردیم
حالا بعد از تخلیه خانه و پس گرفتن پول پیش مان و پرداخت پول اجاره و قبوض. این خانم کارشناس بردن و گفتن به خونم خسارت زده و از ما شکایت کردن درصورتی که تمامی این هایی که میگن شما خراب کردین خداشاهده از اول همینجوری بود مثل یکم ریختگی دیوار اتاق شکستگی کاشی پایین اپن اشپزخانه و ... الان تمامی خرابی ها نقص های داخل خونش رو گردن ما انداخته
در ضمن یک صورتجلسه بنگاه هنگام قولنامه خانه نوشته بود تمام مفاد داخل ان صورتجلسه سالمه و هیچ اتفاقی براشون نیفتاده مثل هود سالم کولر سالم و ...
حالا ما باید چجوری ثابت کنیم که ما خسارت ها را وارد نکردیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان تحویل باید این موارد را در قرارداد ذکر می کردید کارشناس می تواند تقریبی زمان موارد خرابی را تعیین نماید