مشاوره حقوقی رایگان - خسارت پیشروی ملک

با سلام. آپارتمان ما سه طبقه و 6 واحدی است و از سمت راست آپارتمان که واحد های 2 و 4 و 6 قرار دارند ساختمانی پیشروی کرده و از سمت آشپزخانه این واحدها جلوی دید و آفتاب را میخواهد بگیرد. آیا در صورت توافق پیشروی کننده باید فقط به واحد های 2 و 4 و 6 خسارت بدهد یا به واحدهای سمت چپی که شامل واحد 1 و 3 و 5 است و پیشروی به واحد آن ها آسیب نمیرساند هم باید خسارت بدهد؟ لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر واحدی که در سایه قرار می گیرد می تواند مطالبه خسارت نماید و یا رصایت محضری جهت صدور مجوز بع سازنده بدهد.