مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

با سلام بنده با شرکت مهاجرتی قراردادی برای پذیرش تحصیلی برای اکراین انجام دادم
و من بدیلی عدم ساپورت نماینده شرکت دومرتبه ریجکت شدم و الان این شرکت حتی حاضر نیست پول خوابگاه و دانشگاهی که بنده داده بودم و نرفتم را عودت بده و میگن برو شکایت کن و من نمی‌دونم به چه صورت اقدام کنم اگر امکان داره راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. قرارداد شما حتما باید مطالعه شود.