ممنون از راهنماییتان جناب محمدی فقط اینکه ایشان قبل از ازدواج این بیماری را داشتند و بنده مطلع بودم، در حال حاضر 2ماه است که همسرم به دادگاه مراجعه کردند و جهیزیه ی شان را برده اند و درخواست مهریه و طلاق کردندو بنده نمیدانم باید چه کاری انجام دهم من مانده ام و یک خانه ی اجاره یی خالی لطفا بفرمایید درست ترین کار چیست که بنده انجام دهم ؟ شکایت کنم؟ عدم تمکین؟ درخواست و شکایتم چه باشد؟
باسلام،چون موارد بیماری های موجب حق فسخ نکاح درماده 1123 قانونمدنی حصری بوده وشامل مورد شما نمی شود ،وهمچنین مورد از نوع جنون نیزنمی باشد ضمن اینکه بیماری بعداز ازدواج ودرزمان زوجیتبا شما ببوجود آمده است واینکه مهریه در هنگام عقد درملکیت ایشان درآمده وبرذمه شماست لهذا پرداخت کامل مهریه بعهده شما خواهدبود.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.