مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری مستاجر

با سلام. بنده حدود 18 ماه پیش آپارتمانی را خریداری کردم چون پول کم داشتم به مستاجر رهن کامل دادم خودم هم به خاطر بی پولی مجبور شدم به خانه پدرم بروم تا پول مستاجر رو جور کنم و بدهم. همون موقع هم به او گفتم من خودم میخواهم بیایم خونه بشینیم و 2 ماه قبل از قرارداد هم به او گفتم اول گفت باشه و یک بار میگوید دولت گفته امسال هم تمدید میشود و این خونه هم من نشستم اجاره رفته است به مستاجر هم گفتم چند روز به من وقت بده قبول نکرد موندم چی کار کنم. آیا میتوانم دستور تخلیه فوری بگیرم؟ در ضمن این خونه رو 3 دونگ 3 دونگ با همسرم شریک هستم ولی قولنامه به نام من هست. در شکایت مشکلی بابت قولنامه پیش نمیاد؟ ممنون میشوم جواب بدهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از موارد استثنادر نوهرد تخلیه نیاز شخصی است واگر اثبات نمایید خودتان نیاز به ملک دارید میتوانید دستور تخلیه را بخواهید در خصوص قولنانه ایی بودن ملکتان نیز به استناد همان اجاره نامه ایی که با مستاجر منعقد نموده ایید ووقولنامه ایی که دارید مالکیت شما مستقر است