مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و سپاس از زحمات وکلای محترم

بنده اهل تبریز هستم.. دنبال یه خونه برای اجاره تو تهران بودم و به چند بنگاه تو تهران سپرده بودم.. یه خانمی بیست روز پیش به بنده توی تلگرام پیام داد و عکسش را هم فرستاد و گفت خونه داره برای اجاره... منم باهاش تلفنی قرار گذاشتم و رفتم تهران .. این خانم تو یک ابمیوه فروشی قرار گذاشتیم که دیدم همون خانم با دوستش اومدن..
از اونجایی که با کارت خوان پول ابمیوه هارو حساب کردم این خانم پشت سر من ایستاده بود منم حواسم نبود نگو رمز کارت رو دیده و حفظ کرده بود.
سوار ماشین که شدیم بریم خونه رو ببینیم این خانم گفت که کلید خونه یادش رفته بیاره.. قرار شد من و دوستش تو همون ابمیوه فروشی منتظر بمونیم تا این خانم بره کلید رو بیاره چون گفت نمیخواد خانواده اش منو با اونا ببینه.. منم که عصبی شده بودم کوله پشتی خودم رو که کارت عابر بانکم هم توش بود یادم رفت موند توی ماشین.
این خانم با همون ماشین که کوله ی منم توش بود رفت یک ساعت بعد برگشت.. من کوله ام رو با دقت نگاه کردم ولی نگو این خانم رفته 1500/000 هزار تومان با کارتم که رمزش رو دیده بود خرید کرده از شانس بد من پیامک حساب کارتم فعال نبود که برام پیامک بیاد
رفتیم خونه رو دیدیم و من برگشتم تبریز... بعدا متوجه شدم یک میلیون و پانصد از حسابم خرید کرده چون پرینت حساب گرفتم و مشخص شد که این مبلغ تو تهران از کارت برداشت شده..یعنی کارت کشیده و اصلا شک ندارم که همون خانم با کارتم خرید کرده.

الان چند سوال دارم از خدمتتون
1- مدارک من علیه این خانم یک شماره موبایل همراه اول.... و یک شماره موبایل ترک سل (سیمکارت ترکیه) و عکسش و چند پیام برای قرار گذاشتن هست

2- آیا من از تبریز میتونم علیه این خانم به جرم کلاهبرداری یا سرقت شکایت کیفری کنم؟

3- و اگه شکایت بتونم بکنم به نتیجه ای میرسم یا نه ؟

لطفا دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم..... با سپاس و درود

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. تماس بگیرید راهنایتان بکنم.یاالله