مشاوره حقوقی رایگان - بیمه در حین خدمت سربازی

سلام، وقت بخیر.
در یک شرکت تبلیغاتی طبق روال حق بیمه برای من رد میشود. الان که به خدمت اعزام میشوم، آیا میتوانم خودم راسا از طریق همون شرکت با هماهنگی مدیر عامل، حق بیمه خود را بپردازم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

فرشته خانکیش پور

سرکار خانم فرشته خانکیش پور :

برابر قانون پرداخت حق بیمه در زمان انجام خدمت دوره ضرورت به علت بیمه بودن فرد مشمول توسط یگان خدمتی پرداخت حق بیمه و احتساب آن به عنوان سنوات بازنشستگی در سایر نهادهای بیمه گر قابل اقدام نمیباشد.