مشاوره حقوقی رایگان - ‌مابه التفاوت کسری متراژ ملک

با سلام. در سال 98 زمینی خریداری کردم که در مبایعه نامه 600 متر قید شده ولی در تیر 1400 متوجه شدیم که متراژ 513 متر است. آیا مابه التفاوت به روز حساب می شود؟ چون الان قیمت زمین در آن جا چندین برابر شده و اگر به قیمت آن روز محاسبه بشود مبلغ ناچیزی هست. ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرط کسر ویا افزایش مساحت شرط شده باشد بر اساس ان میتوانید اقدام کنید ولیکن اگر قیدی نگردیده باشد رویه محاکم متفاوت است برخی از دادکاه ها امکان دریافت ما بع
به التفاوت را حکم میدهند وبرخی صرفا حق فسخ برای خریدار قائلند