مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم ملک مشاع از شریک

با سلام. اینجانب 5 دانگ از حیاط 350 متری در قزوین دارم که یک دانگ آن به نام یکی دیگر است. میخواهم یک دانگ را از او بگیرم و کلا شش دانگ شود بفروش برسانم و این یک دانگ به نام آن شخص دیگر ممکن است یا نفروشد و یا گران حساب کند. درخواست من از شما این است که از او یک دانگ را خریداری و در کل بفروش برسانید. البته با وکالت کاری برای شما. ممنون از لطفتان. لطفا مبلغ یا درصد درخواستی را لطف بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
برای فروش ملک مشاع نیازی به رضایت ایشان نمیباشد و شما میتوانید بفروشید.