مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

سلام. من جوشکار هستم و از بالای ساختمان به پایین پرت شدم و پاشنه پای راست شکسته و پزشک دو ماه استراحت داد ساختمان بیمه دارد حالا میخواهم ببینم من بیمه تامین اجتماعی ندارم از کار افتادگی این دوماه و فاکتورهایی که هزینه کردم بیمه ساختمان هزینه از کار افتادگی را می‌دهد یا خیر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه صرفا دیه را پرداخت می‌کند مگر اینکه در بیمه نامه هزینه بیمارستان و ... نیز قید شده باشد