مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه کالا توسط خریدار

سلام . من حدود یک ماه و نیم پیش حدود 8میلیون برای یکی از اشنایان کالا ارسال کردم. ایشان مبلغ 3 میلیون ريال قبل از تحویل کالا پرداخت کردند و قرار بر این شد الباقی را بعد از دریافت کالا پرداخت کنند ولی هنوز بعد از یک ماه و نیم این کار انجام نشده و هر با که تماس یا پیغام برای دریافت دادم ایشان به بهانه ای از این کار سر باز زده اند . الان چگونه میشود از راهکار قانونی برای دریافت وجه اقدام کرد.

پاسخ ها :

علی نظری منتظر

جناب آقای علی نظری منتظر :

با سلام چنانچه قراردادی منعقد شده باشد بر اساس آن می توان الزام به پرداخت وجه را مطالبه نمود در غیر اینصورت استرداد کار را می توانید نسبت به آن قسمت که مبلغ آن پرداخت نشده مطالبه نمود