مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه تقلبی

سلام زوجه منزل مشترک را ترک کرده و دادخواست مهریه و نفقه داده است بین 2 خانواده صورتجلسه ای با شروط برگشت زوجه به زندگی مشترک، استرداد دادخواست نفقه و مهریه و از طرف زوجه نیز انتقال سه دانگ منزل مسکونی به زوج امضا میشود بعد از 1 ماه زوجه مجددا منزل را ترک و مهریه را بصورت قسطی و نفقه هم دریافت کرده حال با امضا صورتجلسه بین زوجه مادر خواهر و شوهرخواهرش مبنی بر بخشیدن سه دانگ از طرف زوج شکایت کرده اند. از امضاکنندگان به چه عنوان میتوانم شکایت مطرح کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استشهادیه اگر در رای دادگاه تاثیر داشته می توانید شکایت کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
توضیحاتت کامل نیست در صورت نیاز میتونیدبرای مشاوره بهتر با بنده تماس بگیرید .