مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

باسلام شخصی از این جانب به عنوان ضرب وجرح شکایتی راعنوان نموده به پزشک قانونی معرفی شده ولی جوابی از پزشک قانونی نیاورده و مدعی است که بدلیل نداشتن پول نرفته است من درگیر نشدم و قبولم نکردم از بازپرسی احضاریه امده عدم حضور جلب راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
أخذ نظريه پزشكي قانوني هزينه چنداني نداشته كه هركسي إز پرداخت ان عاجز باشد
ضمن اينكه پرونده شاكي مستند به دليل محكمه پسندتري بوده كه شما را احضار كردن ان هم با نتيجه جلب ...
پرونده شما نياز به مطالعه دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
تا زمان ابلاغ احضاریه و یا اخطاریه عند المقتضی شما نباید نگران باشید اما در هر صورت این موضوع نیاز به گفتمان بیشتری دارد
جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در پرونده موضوع دیگری است که بعداز بررسی باید برای اداء توضیحات حضور داشته باشید بهتر است وثیقه ای آماده کنید در روز حضورتان