مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت خانواده دختر با ازدواج

سلام. من 18 سال دارم و 2 سال هست که با پسری که 25 سال دارد رابطه دارم و خیلی هم دیگر را دوست داریم. این اقا چند بار به خواستگاری من آمده ولی خانواده ام مخالف هستند. من با این آقا رابطه جنسی داشتم و پرده بکارتم رو از دست دادم و کاملا با رضایت و خواست خودم بوده است. الان که خانواده ام راضی به ازدواج نیستند، اون آقا میخواهد شکایت کند و من رو به عنوان همسر شرعی خودش به دادگاه معرفی کند و خانواده ام رو مجبور به ازدواج کند. آیا ممکن هست و میشود پاسخ بدهید. عاجزانه خواهش میکنم حال روحی ما اصلا خوب نیست و روز به روز افسرده تر و داغون تر میشویم. لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با طرح دا خواست صدور اذن ازدواج. مجوز ازدواج را از دادگاه اخذ نمایید