مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملک مشاع بدون اجازه شریک

سلام در دو قطعه زمین ما سه شریک هستیم که دو شریک بدون اجازه من اقدام به ساخت و ساز کردند. من چطور میتونم جلوی این ساخت رو بگیرم؟ از طریق کدوم ارگان باید برای آن ها ابلاغیه رسمی بفرستم که کار خود رو متوقف کنند؟

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
مرجع قضایی محل ملک

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اظهارنامه بعدم رفع تصرف عدوانی یا خلع ید

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام و احترام شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی الکترونیک اظهار نامه مبنی بر رفع تصرف در ملک را بفرستید وهمچنین در صورتی که دست از تصرف برندارند می توانید از طریق خدمات قضایی الکترونیک دادخواست رفع تصرف از ملک مشاء بدهید