مشاوره حقوقی رایگان - ساختن ملک مشاع

با سلام.
زمینی به صورت مشاع متعلق به سه نفر بوده است. نفر که پدر و فرزند هستند بدون اجازه نفر سوم و بدون هیچ گونه سوء نیت در ملک با حفظ قدر السهم نفر سوم ساخت و ساز می کنند و نفر سوم هم هیچ اعتراضی نمی کند. با گذشت بیش از 40 سال اگر این دو نفر بخواهند از طرح دعوی‌ احتمالی نفر سوم جلوگیری کنند راهکار چه می باشد؟

پاسخ ها :

آسیه سردار

آسیه سردار :

استان :

قانونا نمی توانستنددر ملک مشاع ساخت وساز کنند وباید به نحوی رضایت آن شریک را بدست بیاورند