مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام خسته نباشید.آیا پولی که بابت تامین خواسته درمورد مهریه به دادگاه پرداخت میکنم دوباره به خودم برمیگرده یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. چنانچه دادخواست تامین خواسته به دادگاه داده اید و در دادخواست هزینه ها و خسارات دادرسی را تقاضا نموده اید علی الاصول قاضی باید رای به محکومیت زوج به پرداخت کلیه هزینه ها بدهد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
علی الاصول مهریه چون مستند به سند رسمیست احتیاجی به واریز خسارت احتمالی نداره مگر اینکه مهریه شما همچین حالتی نداشته باشه و در سند ازدواجتون قید نشده باشه یا بعدا به کمتر یا بیشتر از اون تراضی کرده باشید
ولی هزینه ای که از بابت هزینه دادرسی تامین خواسته و مهریه پرداخت کردید در صورتیکه ضمن دادخواست تقاضا کرده باشید ضمن رسیدگی به اصل خواسته به اون هم رسیدگی میشه

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.هزینه های دادرسی برگشت پذیر است.اما تامین خواسته اگر سند رسمی دارید هزینه ای لازم نیست در صندوق دادگستری بسپارید.اما اگر با سند عادی اقدام کردید هر مبلغی بسپارید بعد قطعیت رای برگشت پذیر است.