مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی

با سلام، بنده با صاحب خونه پس از اتمام قرارداد به صورت شفاهی قرار بسته و من مبلغ افزایش رهن را به حساب ایشان واریز کردم و قرار شد در فرصت های بعدی جهت تنظیم قرارداد به بنگاه برویم و الان بعد از گذشت 2 ماه و گرفتن اجاره 2 ماه درخواست تخلیه دارند. آیا با اینکه پول افزایش رهن و اجاره 2 ماه را گرفته میتواند درخواست تخلیه بدهد؟ با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام کاربر گرامی
با توجه به شرایط کرونا و قبول شما مبنی بر افزایش اجاره بها و نداشتن دلیل موجه خیر
موفق باشید
فرد