مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دعانویس

سلام. اگر یک دعانویس که از سال 1389 شروع به دعانویسی برای مردم کرده تا سال 1397 که دیگر توبه کرده و به هیچ کسی دعا نداده و در بین سال 1389 تا 1397 به 20 نفر متفاوت دعا، طلسم و... داده و از هر نفر مبلغ 15 میلیون تومان بابت دعا و طلسم و ... گرفته است. شاکی ها رسید پرداخت پول به کارت دعانویس رو دارند و همچنین دعاهایی که دعانویس به آن ها داده رو هم برای خط شناسی دارند و ... هیچ کسی از این دعانویس به جرم دعانویسی شکایت نکرده است و هیچ سابقه کیفری و حقوقی در هیچ زمینه ای ندارد.
اگر الان در تاریخ 1400 من بروم از این دعانویس شکایت کنم به عنوان اولین شاکی و او را به کلاهبرداری محکوم کنم و از طریق دعانویسی یا تحصیل مال از طریق نامشروع یا تکدی گری یا کلاشی که قاضی با توجه به این سه جرم دعانویس رو مجازات میکند و دعانویس مجازات بشود و مثلا زندان برود، جریمه بشود و رد مال به شاکی کند و مجازات او تموم بشود و دوباره یک نفر دیگر برود از دعانویس به جرم دعانویسی شکایت کند و دعانویس به یکی از جرم ها مثلا کلاهبرداری از طریق دعانویسی یا تکدی گری و کلاشی و یا تحصیل مال از طریق نامشروع محکوم بشود، آیا دوباره دعانویس به زندان هم محکوم میشود یا زندان از مجازات او حذف میشود و فقط باید رد مال به شاکی دوم کند و جزای نقدی برای او تعیین میشود؟
چون دعانویس قبلا مجازات زندان رو تحمل کرده و اگر برای هر شاکی که از دعانویس شکایت میکند، مجازات مستقلی در نظر گرفته بشود، 140 سال باید زندان برود و برای این که 20 تا شاکی دارد و از او شکایت کردند. در نظر داشته باشید تکرار جرم نیست و تعدد جرم هست. اگر درست گفته باشم. ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید