مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مسکونی

سلام.
ملکی که سند آن به نام پدرم هست را به اسم خودم در حضور پدرم اجاره دادم. پدرم به عنوان شاهد قولنامه را امضاء کرده است. موقع طرح دادخواست تخلیه، خواهان رو اسم خودم نوشتم.
بعد از دو جلسه دادرسی در شورای حل اختلاف مطلع شدم باید اسم پدرم هم به عنوان خواهان مینوشتم و چون سند به اسم پدرم هست.
آیا این موضوع باعث رد دادخواست میشود و پرونده رو میبندند؟
میشود راهنمایی کنید باید چه کاری انجام بدهم تا دادخواست رد نشود؟

پاسخ ها :

تخلیه ملک مسکونی دادخواست تخلیه اشتباه در درج نام خواهان تخلیه