مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه مستاجر برا بازدید

سلام. مستاجر من تا مهرماه قرارداد داشته و بعد از اون به بنگاه برای تمدید نرفتیم و همین طوری توافقی با همون اجاره ی قبلی تا الان نشسته است. من از چهار ماه پیش به او اطلاع دادم دنبال خونه باشد و چون میخواهم خونه رو بفروشم یا خودم بنشینم ولی الان هر مشتری میفرستم هر دفعه به یک بهانه مشتری رو به خونه راه نمیدهد. از لحاظ قانونی حق همچین کاری رو دارد؟ ضمنا دنبال خونه هم نرفته و ظاهرا نمیخواهد بلند شود. با توجه به کرونا باز میتواند بشیند یا اگر شکایت کنم مجبور میشود بلند شود؟ من میتونم اگر قرار شد بماند اجاره رو تا مقداری که قانون اجازه میدهد زیاد کنم؟ تا چند درصد؟

پاسخ ها :

عدم اجازه مستاجر برای بازدید عدم تخلیه مستاجر افزایش اجاره بها مستاجر موجر اجاره