مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در تصادف

با سلام. من در تصادف خسارتی مقصر شدم‌. بیمه، مدارک، کروکی و ... را تحویل طرف دادم. کارشناس بیمه گفت از بیمه من ده تومن به طرف میدهند چون ماده 8 و طرف میگوید خسارت بیشتر است و تامین دلیل کرده و ماشین من توقیف شده است. روال کار چطوری هست و ماشین من کی و چطوری آزاد میشود؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. یا حق.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارات جانی به کسی وارد شده بعد از تعیین شعبه درخواست آزادی ماشین رو بدید