مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان

سلام آپارتمان ما بر اثر ترکیدگی لوله طبقه بالا نم داده البته بخشی از آن در زمان مالک قبلی بوده که قرار بود تعمیر کند بعد فروخت در حال حاضر مالک جدید باید کل هزینه ها را بدهد چون سند مالکیت دارد یا خیر نمیتوانیم مطالبه کنیم ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مالک جدید مسئول خسارات است و اگر توافقی با مالک قبلی داشته باشد باید طبق آن عمل کند