مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

با سلام درود بنده رای وزارت کار بردم اجرای احکام برای شرکت ابلاغیه رفته به شرکت ابلاغ نشده برام پیام آمده آدرس جدید بده منم آدرس جدید ندارم بدم ایا کد ملی مدیرعامل شرکت بدم از طریق ثنا بهش ابلاغ میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون طرف دعوی شما شرکت است باید به شرکت ابلاغ شود لذا شما از شعبه درخواست نمایید از طریق اداره ثبت شرکتها اخرین ادرس شرکت مذکور استعلام وسپس ابلاغ گردد