مشاوره حقوقی رایگان - ضرر زیان و قرض نزول

سلام بنده مبلغ 13 میلیون از پسر داییم قرض گرفتم قرار شد یک ساله پولشو پرداخت کنم ... روزانه مبلغ 1 میلیون تومان ضرر زیان ننوشتیم چون اشنا بود بعد یک سال من یه مدت ازش وقت گرفتم تلفنی یا حضوری شد بدون دشمنی 4 سال یعنی شکایتی تو این 4 سال از من نکرد و خوب بود میگفت بعدا بده حالا وقت میداد الان میگه پولمو با ضرر زیان میخوام ... یعنی قانونی داریم بگه بخاطر 13 میلیون یعنی4 ضرب در 365 روز تقریبا 1400 روز روزی 1 میلیون یعنی 1 میلیارد 400 میلیون از من بخوان؟ این درخواست ربا یا نزول حساب میشه یا من محکومم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خیر خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص بانک مرکزی محاسبه خواهد شد و این وجه التزام قراردادی ، حتما تعدیل می شود