مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام،آیا زنی که خودش تقاضای طلاق کند مهریه اش رو میتواند بگیرد،اگر زن خودش قهر برود چه مزایایی ازش کنسل میشود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام چنانچه زوجه منزل مشترک را ترک نماید به زوج این حق را میدهد که به دادگاه مراجعه و دادخواست الزام به تمکین بدهد و اگر زوجه تمکین ننماید نفقه به او تعلق نمیگیرد و زوج می تواند از دادگاه درخواست ازدواج مجدد نماید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
مهزیه در هر صورت به زن تعلق می گیرد اما راهکارهایی برای عدم پرداخت نیز وجود دارد...
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
طلاق ربطی به مهریه ندارد ودر هرصورت مهریه تمام وکمال به زن تعلق میگیرد واگر زن از خانه شوهر برود نفقه به او تعلق نمیگیرد